REAL VREDNO RADI: "Kraljevi" traže zamenu za Ramosa

Novosti online

26. 12. 2020. u 15:40

SERHIO Ramos je već 15 godina glavni igrač u odbrani Real Madrida, ali je jasno da se nalazi na zalasku karijere.

РЕАЛ ВРЕДНО РАДИ: Краљеви траже замену за Рамоса

Foto AP

Ramos je u kraljevski klub stigao na leto 2005. godine iz Sevilje za 27 miliona evra i to je bio pun pogodak. Već više od 15 godina igra u dresu Reala i zaista je izrastao u pravog lidera.

I ove sezone španski defanzivac je jedan od najboljih igrača kraljevskog kluba, i iako ima već 34 godine igra u odličnoj formi. Međutim, njegov ugovor ističe na kraju ove sezone i još uvek nema naznaka da će biti produžen.

Očekuje se da će Ramos dobiti novi ugovor i da Real Madrid neće priuštiti sebi luksuz da ga tako lako izgubi, ali jasno je da već moraju razmišljati o njegovoj zameni.

Marka je jutros objavila da se nekoliko igrača nalazi na meti Madriđana i da je cilj kluba da nađe dugogodišnje rešenje na poziciji štopera.

Igrači koje Real prati su: Pau Tores (Viljareal), David Alaba (Bajern) i Žuls Kounde (Sevilja). Takođe u klubu dosta nade polažu i u Edera Militaa, koji je na leto 2019. godine stigao u Real iz Porta za čak 50 miliona evra.

Međutim, Militao i Rafael Varane se nisu baš pokazali u poslednje vreme i treba očekivati da Kraljevi narednog leta dovedu pojačanje u defanzivi.

(Alo) 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!