TOŠIĆ SEČE DO BOŽIĆA: Zvezda nudi 400. 000 evra bivšem reprezentativcu

Novosti online

27. 12. 2020. u 09:12

RUKOVODSTVO Crvene zvezde i trener Dejan Stanković izašli su pred Duška Tošića sa maksimalno korektnom ponudom u sportskom i finansijskom smislu, bez presinga da što pre donese odluku, piše Žurnal.

ТОШИЋ СЕЧЕ ДО БОЖИЋА: Звезда нуди 400. 000 евра бившем репрезентативцу

Foto: EPA

Iskusni defanzivac je dobio vreme da sagleda ostale ponude i ukoliko ne pronađe bolju varijantu do Božića potvrdi povratak na Marakanu.

Spremna je Crvena zvezda da se obaveže na oko 400.000 evra Tošiću po sezoni, ali logično je i da on i dalje razmišlja o još jednom jačem ugovoru u inostranstvu.

Novčano je odlično prošao u Kini, a i prethodno u Turskoj, a i sada se govori da bi mogao na Bosfor. Ipak, ponuda sa Marakane i dalje deluje najrealnije.

Izvesno je da Tošić ne namerava da ulaskom u 36. godinu prekida karijeru, oseća se sposobnim da još pruži na terenu i zarađuje...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

LJUBAVNA PRIČA EMIRA KUSTURICE: Maja mu je srce zarobila