ODLAZAK IZ HUMSKE? Vezista Partizana ima ponudu iz Kine

Novosti online

27. 12. 2020. u 14:08

FUDBALER Partizana Bibras Natho mogao bi ove zime da promeni sredinu i potpiše za klub iz Kine, saznaje ,,Maxbet sport“.

ОДЛАЗАК ИЗ ХУМСКЕ? Везиста Партизана има понуду из Кине

Foto: M. Vukadinović

Naime, klub iz tamošnjeg drugog ranga takmičenja spreman je da mu ponudi veliku platu, a Partizanu određenu naknadu. Izraelac jeste najavio da bi voleo da ostane u crno-belom dresu i u 2021. godini, ali primamljiva ponuda iz Dalekog istoka mogla bi da dovede do njegovog odlaska.

Neimenovani kineski drugoligaš je uputio poziv na adresu Partizana raspitivajući se za Bibrasa Natha i načinio prvi korak ka njegovom angažovanju. U pitanju je klub koji bi od proleća želeo da napadne plasman u viši rang.

Za sada, Natho ne želi da se upliće u posao jer je na odmoru sa porodicom, te je Kina ,,na čekanju“.

Kapitenu izraelske reprezentacije ugovor sa Partizanom ističe na leto 2022. godine. Ove sezone odigrao je 20 utakmica u svim takmičenjima, postigao sedam golova i upisao tri asistencije.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!