KAPITENI BIRAJU FUDBALERA GODINE (10): Ovo se do sad nije desilo - Stojković izabrao svih 11 zvezdaša!

Đ. S.

28. 12. 2020. u 21:15

PONOVO su kapiteni večitih rivala glasali u fer i sportskom duhu u 50. izdanju anekete "Kapiteni biraju fudbalera godine" i poslali pohvale jedni drugima.

КАПИТЕНИ БИРАЈУ ФУДБАЛЕРА ГОДИНЕ (10): Ово се до сад није десило - Стојковић изабрао свих 11 звездаша!

FOTO: N. Paraušić

Malo se više "isprsio" Partizanov "kec" Vladimir Stojković i za fudbalera godine Superlige izabrao Zvezdinog "magika" Aleksandra Kataija, dok su mu se u idealnih 11 domaćeg prvenstva našli svi momci koji su nastupali u redovima šampiona države.

- Sve pobeđuju i boljih nema, otud svih 11 iz Zvezde - obrazložio je Stojković svoj izbor.

Foto: Printskrin

Što se tiče nosioca trake crveno-belih Milana Borjana, on je u tim godine uvrstio dve vedete ih Humske - Sašu Zdjelara i Takumu Asana. Za najboljeg u Superligi izabrao je napadača Spartaka Lazara Tufegdžića. Nisu mogli kapiteni "večitih" da se slože ni oko izbora prve zvezde. Sa crno-bele strane, glas je otišao Filipu Đuričiću, dok je Borjanov pik Aleksandar Mitrović.

Foto: Printskrin

Današnjim odabirom, stigli smo i do poslednje runde lepe tradicije našeg lista, koja se u pretprazničim danima pojavljuje jubilarni 50. put. Da li je i ko je smenio prošlogodišnje pobednike, Dušana Tadića i Marka Marina, kao i sastave idealnih timova, objavićemo u sutrašnjem izdanju.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)