NOVI KIKS BARSELONE: Ne ide bez Mesija, Dmitrovićev Eibar osvojio bod na "Kamp Nou" (VIDEO)

Č. V.

29. 12. 2020. u 22:23

FUDBALERI Barselone odigrali su nerešeno 1:1 protiv Eibara na "Kamp Nou" u 16. kolu Primere i ponovo su pokazali da ne igraju isto sa i bez Lionela Mesija.

НОВИ КИКС БАРСЕЛОНЕ: Не иде без Месија, Дмитровићев Еибар освојио бод на Камп Ноу (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Odmarao je Argentinac na ovoj utakmici i to se pokazalo kao greška Ronalda Kumana, pošto je realizacija izostala.

Domaćin je već u osmom minutu mogao da povede, ali Martin Brajtvajt nije bio precizan sa bele tačke.

Isti igrač je pogodio mrežu Marka Dmitrovića u 25. minutu, no gol je opravdano poništen nakon što je posle gledanja VAR-a uočeno da je Danac bio u ofsajdu.

Nakon što nije bilo pogodaka u prvih 45 minuta u nastavku su viđena dva. Kike je iskoristio veliku grešku Ronalda Arauha, izašao je sam ispred Ter Štegena i lako ga savladao.

Usman Dembele je dobio priliku da zaigra za Katalonce u drugom poluvremenu i to se ispostavilo kao dobar potez holandkskog stručnjaka.

Francuz je doneo izjednačenje Barseloni. Žunior Firpo je centrirao sa leve strane, a ovaj je odlično šutirao iz prve iskosa sa desne strane, reprezentataivac Srbije je u toj situaciji bio nemoćan.

Imao je domaćin nekoliko prilika do kraja susreta da dođe do pobede, ali Oskar Mingeza i Trinkao nisu bili precizni.

Ovo je još jedan korak unazad giganta iz Katalonije kada je borba za titulu u pitanju. Barsa se sada nalazi na šestom mestu na tabeli sa 25 bodova, sedam manje i dva meča manje od vodećeg Atletika, dok je Eibar na 15. poziciji sa 16 bodova.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!