STANKOVIĆ PREZADOVOLJAN: Odlična godina je iza mene
UVEK može bolje, jer nas na to obavezuje Zvezdin dres koji nosimo. Nije bilo lako, imali smo dosta problema i sa koronom, ali smo ipak ostvarili rezultat za ponos svih zvezdaša, rekao je trener crveno-belih fudbalera Dejan Stanković.
"Gradim još uvek sebe kao trenera, odlična godina je iza mene, rekao sam da može bolje i uvek ću tražiti i od mojih momaka da na treningu, utakmici daju maksimum. Od toga ne odustajem i verujem da smo da dobrom putu", rekao je Stanković u novogodišnjem intervjuu za B92.
On je u godini na izmaku prvo priveo kraju zaostavštinu Vladana Milojevića i osvojio titulu, izgubio od Partizana u polufinalu Kupa Srbije, desila se Nikozija i eliminacija od Omonije na putu ka Ligi šampiona, potom period kritika u na kraju uzlet - 15. evropsko prolece u istoriji kluba, uz devet bodova razlike u odnosu na Partizan.
"Ne bih ocenjivao svoj dosadašnji rad, jer mislim da postoje ljudi koji to treba da rade. Uvek može bolje, vremenom smo rasli i ekipa i ja. Pre svega smo radom, zalaganjem i disciplinom odradili veliki posao i postigli sjajan rezultat", istakao je Stanković.
Preporučujemo
ZVEZDA PRECRTALA KANGU: Gabonac može da ide, ali ima jedan problem...
25. 12. 2020. u 08:47
FILIP ĐURIČIĆ: Ugledao sam se na Dejana Stankovića, i dalje čuvam njegov dres
19. 12. 2020. u 17:40
ZASTRAŠUJUĆE! Zagubio je dobitni tiket, a kada je pronašao onog ko ga je "podigao" zapalio mu je kuću (VIDEO)
"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.
28. 12. 2024. u 10:05
ČASTIO SE ZA NOVU GODINU: Granit Džaka došao u Srbiju
Jedan je od najomraženijih fudbalera među Srbima. Ali baš on, Granit Džaka, na teritoriju Srbije je došao.
31. 12. 2024. u 19:42
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (0)