ĐURIČIĆ SE VRAĆA U ZVEZDU? Zvali su me, Zvezdu ću uvek voleti

Novosti online

31. 12. 2020. u 15:41

NIJE tajna da je Filip Đuričić veliki navijač Crvene zvezde, a želja mu je da se vrati u crveno-belo jato, u kome je napravio prve igračke korake, pre nego što se preko obrenovačkog Radničkog otisnuo u Holandiju i Italiju.

ЂУРИЧИЋ СЕ ВРАЋА У ЗВЕЗДУ? Звали су ме, Звезду ћу увек волети

FOTO: N. Paraušić

Napadač Sasuola istakao je da postoji mogućnost da karijeru završi u voljenom klubu.

- Prvi put sam pregovarao o povratku kad je Ilija Ivić bio sportski direktor i želeo da okupi nas mlađe. Kockice se nisu složile. Ivić je želeo Danijela Aleksića i mene, došao je samo Darko Lazović. Nije ni kasnije bilo konkretnih ponuda. Možda završim karijeru u Zvezdi, a možda bi to bilo i pogrešno jer bih zauzeo mesto mladim igračima, a zna se da naši klubovi žive od njihove prodaje. Nisam još razmišljao o tome", rekao je Đuričić za novogodišnje izdanje Sportskog žurnala.

Đuričić ulazi u 28. godinu i želja mu je da još nekoliko sezona provede u Italiji.

- Rano je da planiram šta ću i gde raditi kad okačim kopačke o klin. Namera mi je da igram još dugo, tako da nisam razmišljao o potezima posle fudbala. Sviđa mi se život na Apeninima, hrana, ambijent, klima, ovde sam se pronašao i želim da ostanem još dugo”, rekao je Đuričić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S