KOLIKO SAMO LALATOVIĆ VOLI ZVEZDU: Bio sam kapiten omiljenog tima, postigao gol protiv Partizana i otrčao na sever... (VIDEO)

Novosti online

01. 01. 2021. u 18:35

SEZONA 2000/2001. kao i decenijama i pre i posle toga (izuzetak Obilić), za titulu su se borili Crvena zvezda i Partizan, a ogroman značaj u toj borbi imao je ishod 115. večitog derbija, odigranog 7. marta na ''Marakani''.

КОЛИКО САМО ЛАЛАТОВИЋ ВОЛИ ЗВЕЗДУ: Био сам капитен омиљеног тима, постигао гол против Партизана и отрчао на север... (ВИДЕО)

FOTO: AP

Crveno-beli su taj meč dobila sa 2:0, golovima Mihajla Pjanovića i Nenada Lalatovića, a sve je postalo još značajnije imajući u vidu da su crveno-beli par meseci kasnije osvojili titulu sa samo dva boda više od Partizana.

Sadašnji trener Vojvodine Nenad Lalatović je pre dve decenije bio Zvezdin defanzivac, a gol je postigao posle kornera sa leve strane, kada je jednu odbijenu loptu prosledio u mrežu Radovana Radakovića.

Kako je proslavio taj gol, možete i da pretpostavite - trk na Sever među ''Delije'', o čemu je, između ostalog, govorio i u intervjuu za ''Žurnal''.

- Ostvario sam svoje i snove mnogih dečaka koji počnu da se bave fudbalom. Zaigrao sam za prvi tim Crvene zvezde, postao kapiten omiljenog kluba, postigao gol u derbiju protiv Partizana i otrčao na sever Marakane da proslavim sa vatrenim navijačima.

U dresu beogradskog kluba osvojio sam četiri trofeja, dve titule i dva pehara kupa.

- Proveo sam prelepe tri i po godine i u ukrajinskom Šahtjoru. Bio sam reprezentativac svoje zemlje u svim selekcijama, od pionirske do seniorske, u kojoj sam odigrao jednu utakmicu. Jako sam zadovoljan igračkom karijerom, osvojio sam osam trofeja, postigao sam sve što sam želeo - poručio je Lalatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)