TOŠIĆ I PIKSI NERAZDVOJNI: Druženje iz Kine nastavljeno i u Beogradu

Novosti online

02. 01. 2021. u 20:16

SRPSKI defanzivac Duško Tošić, objavio je na društvenim mrežama fotografije sa legendom Crvene zvezde i srpskog fudbala, Draganom Stojkovićem Piksijem.

ТОШИЋ И ПИКСИ НЕРАЗДВОЈНИ: Дружење из Кине настављено и у Београду

Foto: Instagram

Oni su odlučili da lep dan u Beogradu provedu zajedno, kao što su činili i u Kini, dok je Tošić igrao za Gvandžou, gde je Piksi bio trener.

Sada su obojica bez angažmana, i verujemo da su imali mnogo tema za razgovor. Ne znamo o čemu su pričali, ali su se najverovatnije dotakli Crvene zvezde i reprezentacije. Obzirom na to da je Piksi bio jedan od kandidata za novog selektora, a Tošić se i dalje pominje i kao pojačanje srpskog šampiona.

Stojković je obio ponudu Fudbalskog saveza, dok iskusni defanzivac i dalje čeka najbolju opciju za nastavak karijere, ali kako stvari stoje, najbliži je povratku u crveno-beli dres.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NADAO SAM SE DA OVAJ DAN NIKAD NEĆE DOĆI: Federer poslao dirljivu poruku Nadalu (FOTO)