ZVEZDA BI OPET DA KUPUJE U ITALIJI: Fudbaler Lećea na meti crveno-belih (VIDEO)

Novosti online

03. 01. 2021. u 08:46

DO sada su u Crvenu zvezdu u zimskom prelaznom roku stigli Aksel Bakajoko i Slavoljub Srnić, ali čelni ljudi crveno-belih rade na dodatnom jačanju tima.

ЗВЕЗДА БИ ОПЕТ ДА КУПУЈЕ У ИТАЛИЈИ: Фудбалер Лећеа на мети црвено-белих (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/ABBONDANZA SCURO LEZZI

Od kada je Dejan Stanković seo na klupu šampiona Srbije nekoliko igrača sa Aprenina je stiglo na "Markananu" - Dijego Falćineli (Bolonja) i pomenuti Bakajoko (Inter).

Zvezda je sada naciljala još jednu meti iz Italije. U pitanju je 28-godišnji Filipo Falko, javlja novinar Alfredo Pedula.

Falko je član Lećea i igra veoma dobro ove sezone u Seriji B, na 10 utakmica postigao je dva pogotka, dok je pošle takmičarske u najjačem rangu italijanskog fudbala na 30 mečeva uspeo četiri puta da se upiše u strelce.

Inače, njega zovu "Mesi iz Salenta", a još klubova je zainteresovano za ovog igrača osim Zvezde. Navodi se da su to Parma, Krotone, kao i jedan klub iz Emirata. Njegova cena se procenjuje na 1,5 milion evra.

Falko je vrlo raznovrstan igrač, koji može da pokriva pozicije polušpica, lažnog centarfora i samog špica. Takođe, dobro izvodi slobodne udarce.

Ostaje da se vidi da li će crveno-beli uspeti da ga privole da dođe u Beograd, a adut u pregovorima može da bude Evropa i dvomeč sa Milanom.

Zapratite Novosti sport na Fejsubku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Wolt i Mercator spajaju domaće proizvode sa popustima