ZVANIČNO JE: Sitijev dres sa Mesijevim imenom nije original

Novosti online

03. 01. 2021. u 18:09

NAJBOLjI fudbaler sveta Leo Mesi od juna je slobodan igrač, što znači da po Bosmanovom pravilu već u januaru ima pravo da počne pregovore sa klubovima koji su zainteresovani za njegove usluge.

ЗВАНИЧНО ЈЕ: Ситијев дрес са Месијевим именом није оригинал

EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Javna je tajna da je Mančester siti jedan od tih klubova i to onaj u koji je Argentinac hteo da pređe još ovog leta, ali se isprečila birokratija.

Na crnom tržištu pojavili su se dresovi Mančester sitija s Mesijevim imenom i kultnom desetkom, ali klub sa Etihada izdao je zvanično saopštenje da nije umešan u tu rabotu, tvrdeći da to neko radi na svoju ruku.

Inače, u Sitiju očekuju da će samo u prvom "naletu" navijača na radnje prodati Mesijevih dresova u vrednosti od 200 miliona funti, naravno pod uslovom da se Argentinac umesto na Etihad ne uputi na park prinčeva...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S