ČETIRI JAKE PROVERE ZA ZVEZDU: Generalna proba sa Šahtjorom

Z. Ć.

03. 01. 2021. u 18:16

ČETIRI kvalitetne provere imaće Crvena zvezda na dvonedeljnim pripremama koje će odraditi u Turskoj.

ЧЕТИРИ ЈАКЕ ПРОВЕРЕ ЗА ЗВЕЗДУ: Генерална проба са Шахтјором

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli putuju 19. januara u Belek, mesto pored Antalije, gde su skupljali snagu za prolećni deo sezone i prethodnih godina. Tri dana kasnije, izabranici Dejana Stankovića igraće protiv Slaska iz Vroclava, poljske ekipe koja je četvrta u svom prvenstvu.

Drugi Zvezdin protivnik u Beleku 25. januara biće Ufa, pretposlednji klub ruske Premijer lige.

Tri dana kasnije, srpski šampion se sastaje sa Mariborom, liderom prvenstva Slovenije, koga trenira nekadašnji as Juventusa i reprezentativac Italije, Maruo Kamoranezi.

Najteži ispit dolazi na kraju. Crvena zvezda će generalnu probu imati protiv Šahtjora, ukrajinskog prvaka koji je ove sezone dva puta u Ligi šampiona pobedio madridski Real, ali je uprkos tom podvigu završio kao treći, pa se preselio u Ligu Evrope, gde ga čeka dvoboj protiv Makabija iz Tel Aviva.

Ova utakmica je na programu 31. januara i biće najbolji reper u kakvoj će formi crveno-beli ući u prolećni deo sezone.

I FALKO NA RADARU

ITALIJANSKI mediji su preneli da je Zvezda zainteresovana za dovođenje Filipa Falka (28), "desetke" Lećea, ekipe koja se takmiči u Seriji B. Falko je napadač, koji može da igra i na krilnim pozicijama i sličan je Benu. Za Leće je na 107 nastupa, postigao 16 golova i zabeležio 24 asistencije. Italijani pišu da je za njega "zagrizla" i Parma kojoj se daju najveće šanse da ga dovede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!