POSLE IZLASKA IZ ZATVORA UŠAO U ŠOU BIZNIS: Najvoljeniji fudbaler svih vremena zgrće milione i van terena (VIDEO)

Novosti online

04. 01. 2021. u 20:44

NEKADA najbolji fudbaler sveta, Brazilac Ronaldinjo, u martu prošle godine osuđen je na zatvorsku kaznu u Paragvaju, a društvo mu je pravio i brat.

ПОСЛЕ ИЗЛАСКА ИЗ ЗАТВОРА УШАО У ШОУ БИЗНИС: Највољенији фудбалер свих времена згрће милионе и ван терена (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Njih dvojica pokušali su tada da uđu u Paragvaj s lažnim pasošima, zbog čega su osuđeni na šest meseci zatvora (od čega pet kućnog).

Pisalo se da je Ronaldinjo po izlasku u nezavidnoj finansijskoj situaciji, međutim, Brazilac se za nekoliko meseci snašao i zaradio oko milion evra.

U Belo Horizonteu dobio je status počasnog građanina i promovisao izgradnju novog stadiona Atletiko Mineira. Takođe je snimio muzički video u svom novom muzičkom studiju.

Jedan od najomiljenijih fudbalera svih vremena, pokrenuo je i proizvodnju alkoholnih pića, a pojavio se i u video snimku sa manekenkama. Video je za deset dana prikupio oko dva miliona pregleda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)