MIJAILOVIĆ: SAVIĆEVIĆU JE MESTO NA MARAKANI! Dejo je deo istorije Crvene zvezde

Novosti online

08. 01. 2021. u 10:44

PREDSEDNIK Crvene zvezde Svetozar Mijailović smatra da je Dejanu Savićeviću, kao legendi kluba, mesto na Marakani na utakmici protiv Milana.

МИЈАИЛОВИЋ: САВИЋЕВИЋУ ЈЕ МЕСТО НА МАРАКАНИ! Дејо је део историје Црвене звезде

FOTO: M. Vukadinović

Ističe da poziv direktora Zvezdana Terzića i dalje važi.

- Crvena zvezda je jedinstven kolektiv. U Crvenoj zvezdi je svaki čovek odgovoran za ono što radi. Taj poziv, ako ga je uputio Zvezdan Terzić kao direktor, uputio ga je istovremeno i predsednik kluba. Ne bih ništa dodavao niti oduzimao, jer taj poziv ne može biti nešto na čemu će se Zvezda diferencirati - izjavio je Mijailović za Sputnjik.

Kako navodi predsednik crveno-belih, Terzić je rekao nešto izuzetno bitno, a to je da je Savićević jedan od igrača koji su obeležili jedan period kluba i koji je zaslužan za fantastične rezultate i njemu je, samim tim, mesto na stadionu "Rajko Mitić" u utakmici s Milanom, u kome je Savićević igrao po odasku iz Zvezde.

- S tog stanovišta, svi ljudi, fudbaleri, koji su pripadali istoriji Crvene zvezde i koji vole Zvezdu, uključujući i Deju, treba da imaju odnos prema Zvezdi, a ne prema pojedincima - navodi Mijailović.

Na pitanje da li misli da će se Savićević pojaviti na tribinama najvećeg srpskog stadiona u okršaju sa Milanom, Mijailović je kratko odgovorio, prebacivši lopticu u polje crnogorskog asa.

- To je njegov izbor - poručio je prvi čovek crveno-belih.

Utakmica šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana igra se 18. februara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!