ZLATAN SE VRATIO: Veliko pojačanje za Milan protiv Torina

Novosti online

09. 01. 2021. u 15:38

NIJE mogao da pomogne saigračima u derbiju protiv Juventusa, ali hoće protiv drge ekipe iz Torina - Zlatan Ibrahimović se vraća na teren, nedelju dana ranije nego što se očekivalo!

ЗЛАТАН СЕ ВРАТИО: Велико појачање за Милан против Торина

Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Trener Milana Stefano Pioli očekivao ga je tek naredne nedelje, ali se Šveđanin oporavio na vreme za duel sa Torinom u 17. kolu Serije A.

Ibrahimović je povredio butni mišić u završnici utakmice protiv Napolija 22. novembra. On je zatim prošlog meseca povredio list i propustio je poslednjih osam utakmica.

U ekipi bi trebalo da bude i Hakan Čalhanoglu, koji je tokom nedelje imao problema sa skočnim zglobom, ali zbog povreda neće igrati Aleksis Salemakers i Ismael Benaser, dok su Rade Krunić i Ante Rebić i dalje u izolaciji zbog korona virusa.

Uoči večerašnje utakmice Milan je prvi na tabeli sa 37 bodova, bodom više od drugoplasiranog Intera i četiri više od trećeplasirane Rome.

Rosoneri su u sredu pretrpeli prvi poraz u ligi ove sezone, kada su izgubili od Juventusa sa 1:3 na San Siru. Juvenuts je četvrti na tabeli sa 30 bodova i utakmicom manje.

Sa Zlatanom u ekipi rosoneri dobijaju i iskustvo i kvalitet, a Šveđanin će imati više nego dovoljno vremena da uđe u formu za dvomeč protiv Crvene zvezde u šesnaestini finala Lige Evrope, 18. i 25. februara.

Pratite Novosti sport i na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S