VRAĆA SE U TRKU ZA SELEKTORA: Milojević se nalazi pred otkazom u Saudijskoj Arabiji

M. B.

09. 01. 2021. u 18:44

DRAGAN Stojković Piksi i Savo Milošević su poslednjih dana slovili kao najozbiljniji kandidati za preuzimanje našeg nacionalnog tima, a poslednje vesti iz Saudijske Arabije ukazuju na to da bi ponovo u trku mogao da uđe stručnjak koji je prvi i pominjan kao naslednik Ljubiše Tumbakovića - Vladan Milojević!

ВРАЋА СЕ У ТРКУ ЗА СЕЛЕКТОРА: Милојевић се налази пред отказом у Саудијској Арабији

FOTO: EPA

Njegov Al ahli je od početka 2021. vezao dva poraza, nezadovoljstvo navijača raste, pa postoji realna mogućnost da se saradnja prekine u narednih nekoliko dana, čime bi širom bila otvorena vrata za pregovore nekadašnjeg trenera Crvene zvezde sa srpskom kućom fudbala.

U lokalnim medijima se uveliko piše o mogućoj smeni Milojevića, a kao kandidat za klupu Al ahlija se navodi selektor omladinske reprezentacije te zemlje Saleh al-Mohamadi.

Interesantno je da je u anketi sprovedenoj među navijačima ovog kluba čak 82 odsto njih glasalo za odlazak srpskog stručnjaka sa kormila najpopularnijeg kluba u Saudijskoj Arabiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (4)

INOVACIJE NA BUŠOTINAMA NAFTE I GASA: Ključ za održivost, efikasnost i ekološke izazove