STRAŠAN UDARAC ZA ZVEZDU: Bolest jača od Kataia, propušta kompletne pripreme

Novosti online

10. 01. 2021. u 08:19

CRVENA zvezda ove nedelje počinje zimske pripreme, a na prvom treningu se ipak neće pojaviti i najbolji fudbaler tima Aleksandar Katai (29).

СТРАШАН УДАРАЦ ЗА ЗВЕЗДУ: Болест јача од Катаиа, пропушта комплетне припреме

FOTO: M. Vukadinović

Katai je van terena još od novembra i meča Srbije protiv Škotske. Prvobitno je odsustvovao zbog povrede zgloba, da bi se potom pojavila informacija da mu se vratila trombocitopenija, a uprkos nadi svih u Zvezdi da će se potpuno oporaviti do početka priprema - to izgleda nije slučaj.

"Sportski žurnal" prenosi da se Katai i dalje oporavlja od bolesti krvi i da će najverovatnij propustiti kompletan pripremni period, pa bi dozvolu za treninge mogao da dobije u februaru.

Njegovo stanje se poboljšava, ali potrebno je još neko vreme da odmori od fudbala.

Videćemo da li to znači da će Crvena zvezda biti bez njega i protiv Milana, s kojim slede dueli u drugoj polovini februara, odnosno da li će Dejan Stanković tražiti pojačanje na poziciji levog krila, a već nekoliko imena se dovodilo u vezu sa šampionom Srbije.

Na prvom okupljanju Zvezde u 2021. godini neće biti ni Ričmonda Boaćija, kome je istekao ugovor, odnosno Sekua Sanoga koji rešava situaciju sa Al-Itihadom.

(Sportski žurnal/Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)