ZVEZDA ZAVRŠILA VELIKI POSAO: Najveće zimsko pojačanje stiže u četvrtak, poznati i detalji

Novosti online

11. 01. 2021. u 08:53

CRVENA zvezda je završila dva posla pred početak zimskih priprema, a do četvrtka bi Dejan Stanković mogao da dobije još jedno pojačanje.

ЗВЕЗДА ЗАВРШИЛА ВЕЛИКИ ПОСАО: Највеће зимско појачање стиже у четвртак, познати и детаљи

Foto: AP

Italijanski novinar Alfredo Pedula otkrio je da su crveno-beli postigli dogovor sa Torinom oko dolaska 24-godišnjeg Simonea Edere koji bi u Beograd trebalo da stigne najkasnije do četvrtka.

On bi došao na Marakanu na jednoipogodišnju pozajmicu s pravom otkupa do leta 2022. godine. O samom iznosu otkupne klauzule nije bilo reči, ali će Torino pored novca moći da računaju i na određene procente od dalje prodaje nekadašnjeg mladog reprezentativca Italije, prenose italijanski mediji.

Sada preostaje jedino još dogovor između "crveno-belih" i samog Edere, odnosno njegovog agenta Đuzepea Galija u čemu će veoma bitnu ulogu odigrati i sam trener beogradske ekipe Dejan Stanković koji je ostavio dubok trag u italijanskom fudbalu.

Edera ima godišnju platu od oko 400.000 evra što ne bi trebalo da predstavlja problem za Zvezdu koja u svojim redovima ima i plaćenije igrače poput El Fardua Bena koji inkasira skoro 700.000 evra po sezoni.

Stanković je i najavio da bi voleo da dobije pojačanje u napadu, a odluka trenera Torina da ostavi Ederu van konkurencije za sastav protiv Milana mnogima je bila indikator da je dogovor sve bliži.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

NASTAVLJA SE BRUKANJE NA NAJVIŠEM NIVOU Crnu Goru u NJujorku ne predstavljaju ni predsednik ni premijer