KORONA DIKTIRA RASPORED: Mitrovićev Fulam igra tri meča za šest dana

Novosti online

11. 01. 2021. u 15:43

KORONA je pretposlednjeg dana minule godine odložila meč Fulama i Totenhema, koji će se odigrati ove srede i to umesto utakmice Aston vila - Totenhem, koja je odložena zbog velikog broja pozitivnih u ekipi iz Birmingema.

КОРОНА ДИКТИРА РАСПОРЕД: Митровићев Фулам игра три меча за шест дана

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Zbog toga se pomera derbi zapadnog londona između fulama i Čelsija koji je bio zakazan za petak i on će verovatno biti odigran u subotu.

To znači da će ekip najboljeg strelca srpske reprezentacije Aleksandra Mitrovića na terem izaći tri puta u šest ili sedam dana.

Menadžer Totenhema Žose Murinjo bio je besan na čelnike Premijerlige zbog neorganizovanosti pred utakmicu njegove ekipe i fulama, a kako će reagovati na ovaj novi galimatijas, ostaje da se vidi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)