ZBOG NJEGA JE ZLATAN NAPUSTIO REPREZENTACIJU: Nadam se da će Ibra zaigrati na EP

Novosti online

11. 01. 2021. u 17:21

Mladi fudbaler Juventusa Dejan Kuluševski uzburkao je javnost u Švedskoj najavom da očekuje Zlatana Ibrahimovića u reprezentaciji na predstojećem Evropskom prvenstvu.

ЗБОГ ЊЕГА ЈЕ ЗЛАТАН НАПУСТИО РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ: Надам се да ће Ибра заиграти на ЕП

foto: EPA

- Dopisujemo se i nadam se da će Ibra igrati za Švedsku na Evropskom prvenstvu. To bi bilo odlično za celu Švedsku. On je moj idol i kad govori lepe stvari o meni to me čini vrlo ponosnim i to me podstiče da još više radim na treninzima - izjavio je Kuluševski za italijanske medije.

Zlatan Ibrahimović je najbolji strelac u istoriji švedske reprezentacije sa 62 gola u 116 nastupa. Iz reprezentacije se povukao 2016. godine, a odbio je da se vrati prošle godine u Ligi nacija jer selektor Anderson nije u prvi tim uvrstio Kuluševskog.

- Pričao sam sa selektorom i objasnio sam mu situaciju. Požalio sam se jer je Dejan izostavljen iz startne postave.Tokom 20 godina pravio sam put onima koji nisu dobrodošli, a to su stranci iz raznih sredina. Kada je on došao na mesto selektora, doneo je drugačije odluke i zatvorio vrata svega što sam radio 20 godina. To mi se nije svidelo.

Njih dvojica su pre mesec dana izgladili taj nesporazum i sve je izvesnije da će 39-godišnji majstor koji ove sezone u Milanu doživljava drugu fudbalsku mladost, ponovo obući žuti dres.

Švedska će na Euru nastupiti u grupi sa Španijom, Poljskom i Slovačkom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk