JOVIĆ DOBIO ZELENO SVETLO ZA ODLAZAK: Luka se vraća tamo gde je bio strah i trepet za protivničke golmane

Novosti online

12. 01. 2021. u 18:57

REAL Madrid je dao zeleno svetlo Luki Joviću u potrazi za novim klubom. Izgleda da će Srbin karijeru nastaviti u Nemačkoj.

ЈОВИЋ ДОБИО ЗЕЛЕНО СВЕТЛО ЗА ОДЛАЗАК: Лука се враћа тамо где је био страх и трепет за противничке голмане

Foto: Tanjug/AP

Kako piše Goal.com napadač "kraljevića" bi trebalo da ode na pozajmicu u Ajntraht odakle je i stigao u redove Madriđana u transferu vrednom 60 miliona evra.

Navodi se i to da Jovićevi agenti već rade na pozajmci, a osim kluba iz Franfurta interesovanje za reprezentativca Srbije pokazali su još Milan i Vulverhempton.

Jović, navodno, nije više u planovima trenera Reala Zinedina Zidana, a prema informaciji pomenutog portala, ni Luka sam nije zadovoljan što ga teraju iz Madrida ove zime jer želi da ostane i pokuša da pokaže da zaslužuje da nosi beli dres Madriđana. Problem je što ga Francuz ne želi više ni kao rezervu.

Luka je od dolaska u Španiju osam utakmica počeo kao starter, a za 806 minuta na terenu u sezoni 2019/20. imao je dva gola i dve asistencije.

Ni ove sezone nije ništa bolji, samo tri puta je bio starter i odigrao svega 208 minuta. Bez gola i asistencije.

Ipak, prema navodima iz Španije, Real nije zainteresovan da na zimu proda Jovića jer veruju da bi posle pozajmice u Ajntrahtu mogao da napravi veliku karijeru u Madridu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S