VELJKO SIMIĆ POTPISAO ZA VOJVODINU: Ne slažem se da je ovo korak nazad, Vojvodina je veliki klub!

Novosti online

13. 01. 2021. u 14:30

DOSKORAŠNjI fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa Vojvodinom iz Novog Sada.

ВЕЉКО СИМИЋ ПОТПИСАО ЗА ВОЈВОДИНУ: Не слажем се да је ово корак назад, Војводина је велики клуб!

FOTO: FK Vojvodina

Ofanzivni 25-godišnji krilni vezista odmah je i predstavljen na konferenciji za medije u novom klubu i zadužio dres sa brojem 21.

"Velika mi je čast što sam postao novi član Vojvodine. Uzbuđen sam zbog novog izazova u karijeri. Od danas sam maksimalno posvećen da pomognem klubu u ostvarenju svih zajedničkih ciljeva. Ne slažem se da je dolazak u Vojvodinu korak unazad u mojoj karijeri. U pitanju je jedan od naših najvećih klubova, sa bogatom istorijom. Smatram da je ovo odlična prilika za mene i dobra odskočna daska za dalje", rekao je Simić, a prenosi klupski sajt.

Sportski direktor Milan Kosanović, koji je sarađivao sa Simićem u Zvezdi, istakao je da se novi prvotimac Novosađana odrekao veće plate u prethodnom klubu da bi došao u Vojvodinu

"Veljko je igrač koji se odrekao određenih primanja koja je imao u Zvezdi da bi došao u Vojvodinu, da bi kroz svoje igre napravio dobar iskorak. Samim tim je pokazao koliko ceni klub, jer mnogi se ne bi odrekli svega što je on da bi došao u Novi Sad", izjavio je Kosanović.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NASTAVLJA SE BRUKANJE NA NAJVIŠEM NIVOU Crnu Goru u NJujorku ne predstavljaju ni predsednik ni premijer