BARSELONA BEZ MESIJA NAPADA TROFEJ: Argentinac doživeo povredu, ne igra u Superkupu Španije?

Novosti online

13. 01. 2021. u 16:43

DANAS počinje španski Superkup, a još nije ni završen Kup kralja za prethodnu sezonu.

БАРСЕЛОНА БЕЗ МЕСИЈА НАПАДА ТРОФЕЈ: Аргентинац доживео повреду, не игра у Суперкупу Шпаније?

FOTO: EPA

Na njemu će učestvovati finalisti Kupa (Atletik Bilbao i Real Sosijedad) kao i dva prvoplasirana tima iz prošle sezone (Real Madrid i Barselona).

Prvu utakmicu odigraće večeras od 21 sat Sosijedad i Barsa, ali trener Katalonaca Ronald Kuman se suočio sa velikim problemom.

Naime, holandski stručnjak neće moći da računa na kapitena i najboljeg igrača Lionela Mesija koji je na poslednjem prvenstvenom duelu protiv Granade (4:0) zaradio povredu.

Biće to veliki problem za Barselonu, pošto se taj klub ove sezone dosta mučio u mečevima u kojima argentinski fudbalski čarobnjak nije bio na terenu.

Mesi je protiv Granade dobio lakši udarac, u utakmici u kojoj je izgledalo da je ponovo srećan na terenu i da uživa, što nije često bio slučaj kada je ova sezona u pitanju. Na tom susretu se dva puta upisao u strelce.

Veliko je pitanje da li će kapiten Katalonaca biti spreman za eventualno finale Superkupa koje je zakazano za 17. januar.

Podsetimo, u drugom polufinalu se sastaju Atletik Bilbao i Real Madrid. Finale Kupa kralja iz prethodne sezone na programu je tek u aprilu, a igraće dva baskijska kluba.

Zapratite Novosti sport na Fejsubku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!