VEOMA EMOTIVNA PORUKA BOAĆIJA: NJegove reči oduševiće svakog navijača Crvene zvezde

Novosti online

13. 01. 2021. u 19:20

RIČMOND Boaći napustio je Crvenu zvezdu, a napadač iz Gane se emotivnom porukom oprostio od kluba u kom je ostavio dubok trag.

ВЕОМА ЕМОТИВНА ПОРУКА БОАЋИЈА: Његове речи одушевиће сваког навијача Црвене звезде

FOTO: M. Vukadinović

Nema sumnje da će svaki navijač beogradskih crveno-belih biti oduševljen kada pročita reči sjajnog golgetera.

- Neverovatna avantura sa jednim od najboljih klubova u mojoj karijeri došla je kraju. Kada napuštate svoju porodicu ne možete ostati nemi, pokazaćete ljubav i zahvalnost za sve što je moj boravak u Crvenoj zvezdi učinilo ovako predivnim. Veliku zahvalnost dugujem Miodragu Božoviću na čiji sam zahtev stigao u Beograd. Zahvaljujem i Vladanu Milojeviću koji je u meni probudio glad za golovima, on je neverovatna osoba, mogao bih o njemu pričati do sutra. I za kraj, moram da istaknem jednog od najboljih fudbalera u istoriji - Dejana Stankovića. On je trener koji je pronašao balans između mlađih i starijih fudbalera, osoba koja nas je odvela tamo gde jesmo - napisao je Boaći.

Nije se strelac 60 golova u Zvezdi zaustavio ovde.

- Opisati moje doskorašnje saigrače je teško, oni su kao Spartanci iz filma "300", oni su kao Inter iz perioda Žozea Murinja. Disciplina, predanost, ljubav i humanost su mi pomogli u postizanju golova za Crvenu zvezdu. Svim svojim saigračima iz crveno-belog dresa šaljem pozdrave, a Bog će vam pomoći u svemu što želite. Poseban pozdrav dugujem i medicinkom osoblju kluba.

Boaći, koji je za klub iz Ljutice Bogdana odigrao 104 utakmice morao je da pomene navijače.

- Navijači su mi pomogli da u postizanju golova uživam kao u jelu i piću. Neverovatna podrška i ljubav od ovako fenomenalnih navijača samo je podsticala moji duh i predstavljalo dodatnu motivaciju. Ja sam vaš fudbaler i brat Boćko, koji je iskoristio ovaj trenutak da se zahvali svima u Srbiji, ali i Crvenoj zvezdi za svu ljubav i podršku u prethodnim godinama čak i u vreme mojih povreda. Volim vas sve - istakao je Ričmond Boaći na svom Instagram profilu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (1)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk