ZA TROFEJ DOVOLJNO 11 DANA: Poketino sa PSŽ stigao do prvog pehara kao trener

Novosti online

14. 01. 2021. u 18:20

PUNIH pet godina je Maurisio Poketino sedeo na klupi Totenhema, rastao zajedno sa klubom, ali nije "porastao dovoljno" da bi podigao neki pehar u Engleskoj.

ЗА ТРОФЕЈ ДОВОЉНО 11 ДАНА: Покетино са ПСЖ стигао до првог пехара као тренер

Foto AP

Prethodne misije Argentinca u Sautemptonu i Espanjolu su završile na identičan način, a onda je usledio prelazak u PSŽ i prvenac posle samo 11 dana, tokom kojih je vodio tri meča!

Novi trener "svetaca" je na klupu Parižana seo 2. januara, a preksinoć je dobio priliku da sa svojim pulenima osvoji Superkup i iskoristio je.

PSŽ je savladao Marselj 2:1 i sa Poketinom tako nastavio strašan niz koji je započeo njegov prethodnik, nemački stručnjak Tomas Tuhel. Dominacija kluba sa "Parka prinčeva" u Superkupu Francuske je tako produžena na osam vezanih trofeja, pa vitrine sale ovog kluba sada krasi ukupno deset pehara ovog takmičenja.

- Ovo je samo početak - istakao je 48-godišnji Poketino, čija trenerska karijera traje od 2009. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!