ČUDO U NEMAČKOM KUPU NALJUTILO HANSIJA FLIKA: Posle blamaže - samo pobede

Novosti online

14. 01. 2021. u 18:24

DO sredine januara 2021. već dva poraza, u celoj prethodnoj, 2020. samo jedan u svim takmičenja. Super mašina Hansija Flika, trenera minhenskog Bajerna je očigledno u krizi.

ЧУДО У НЕМАЧКОМ КУПУ НАЉУТИЛО ХАНСИЈА ФЛИКА: После бламаже - само победе

FOTO: AP/Tanjug

Posle poraza od Menhengladbaha (2:3) u sredu uveče Bajern je eliminisan iz Kupa Nemačke od drugoligaša Holštajna iz Kila posle izvođenja penala.

- Nema više opravdanja bilo kakvih, iako je raspored zgusnut i sigurno postoji i umor kod igrača. Sada moramo da gledamo samo napred i da se ne osvrćemo na sve što je iza nas. Hoću samo pobede i verujem da igrači razmišljaju na isti način, svakako će tako morati. Ovaj poraz nas je šokirao - istakao je Flik posle blamaže bavarske mašine u šesnaestini finala.

Kritike na račun igre svog nekadašnjeg kluba nije štedeo ni Bastijan Švajnštajger.

- Bajern stoji mnogo visoko na terenu. Imam utisak da protivnici to nisu baš brzo "uhvatili", ali sada kada je to svima servirano, lakše stiže i kazna. Sa moje tačke gledišta to je potpuno nepotrebno i ukoliko nastave da igraju na taj način imaće sve više problema - rekao je legendarnni vezista za nemačke medije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!