UEFA DONOSI ODLUKU ZA EURO: Neki stadioni će biti puni, na nekima neće biti publike

Novosti online

14. 01. 2021. u 19:20

PANDEMIJA Kovida-19 ne jenjava, ali čelnici Evropske fudbalske unije nemaju nameru da odustanu od, već jednom odloženog, Evropskog prvenstva.

УЕФА ДОНОСИ ОДЛУКУ ЗА ЕУРО: Неки стадиони ће бити пуни, на некима неће бити публике

Foto: Logo

Štaviše, razmatra se mogućnost prisustva gledalaca, ako ne na svim, ono bar na stadionima gde epidemija nije potpuno van kontrole.

U opticaju su četiri varijante: Puni stadioni, 50 odsto kapaciteta, 20-30 odsto ili bez navijača, a odluka će biti doneta do petog marta i to za svak igrad domaćin posebno.

Prvi čovek Fudbalskog saveza Švajcarske Dominik Blan smatra da je taj scenario teško održiv obzirom na ograničenja u putovanjima.

Blan je pomenuo dva moguća rešenja - igrati EURO u jednoj zemlji, na primer Rusiji ili Nemačkoj, ili čak u jednom velikom gradu koji ima dovoljno stadiona, poput Londona.

On je, takođe, u istom intervjuu rekao i da ne može da zamisli navijače na tribinama i da veruje da će se šampionat Evrope odigrati pred praznim stadionima, kao što je bio slučaj sa završnicom Lige šampiona u Lisabonu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk