ŠOKANTNO PRIZNANJE TRENERA: Srbija za turneju po Americi pozvala igrača koji ima problem sa korona virusom!?

Novosti online

15. 01. 2021. u 09:48

Fudbalska reprezentacija Srbije, sastavljena isključivo od fudbalera iz domaćeg šampionata spremaće se za turneju po Sjedinjenim Američkim Državama od 16. januara u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

ШОКАНТНО ПРИЗНАЊЕ ТРЕНЕРА: Србија за турнеју по Америци позвала играча који има проблем са корона вирусом!?

Foto: N. Paraušić

"Orlovi" će 26. januara igrati Dominikanske Republike u Santa Domingu, a pet dana kasnije u Orlandu će im rival biti selekcija SAD.

Međutim, da ne bude sve idealno pobrinuo se trener Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović. Naime, on je u intervjuu za "Sport klub" rekao da su čelnici FSS za utakmice "preko okeana" pozvali igrača koji je imao problema sa koronavirusom!

"Iznenadio me je poziv Nemanje Filipovića, sekretara u Fudbalskom savezu Srbije. Totalno neformalno, telefonskom putem, saopštio je da bi Nemanja Mićević trebalo da putuje u Ameriku. I ništa više! Bez obrazloženja i potpitanja, iako je Mićević imao problema s koronavirusom - istakao je iskusni stručnjak za "Sport klub".

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!