SRBIJA JE ČAST: Fudbaleri Voždovca ponosni zbog poziva reprezentacije za američku turneju

Beta

15. 01. 2021. u 21:03

FUDBALERI Voždovca Jovan Nišić i Marko Gajić izjavili su danas da su ponosni zbog poziva u reprezentaciju Srbije za američku turneju.

СРБИЈА ЈЕ ЧАСТ: Фудбалери Вождовца поносни због позива репрезентације за америчку турнеју

FOTO: N. Paraušić

"Imao sam sreću da igram za reprezentaciju Srbije i u mlađim kategorijama, ali ovaj poziv je nešto posebno, čast i privilegija. Iako je reprezentacija sastavljena od igrača iz Super lige Srbije, mislim da to ne umanjuje značaj i obavezu koju imamo da pružimo sve što možemo i predstavimo Srbiju i našu ligu u najboljem svetlu", rekao je Nišić za sajt kluba.

Za razliku od njega, Gajiću je poziv Ilije Stolice prvi u karijeri za reprezentaciju.

"Smatram da je ovo nagrada za posvećen rad svih ovih godina. Velika je čast i još veća obaveza igrati za reprezentaciju. Svi koji smo na spisku treba da damo 200 odsto svojih mogućnosti da opravdamo poziv i da u te dve utakmice ostavimo što bolji utisak", kazao je Gajić.

Reprezentacija Srbije igraće prijateljske utakmice protiv Dominikanske Republike 25. i SAD 31. januara.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!