STANOJEVIĆ: Zahtevne pripreme su najbolji način da se pripremimo za nastavak sezone

Novosti online

16. 01. 2021. u 12:06

Kao što je Aleksandar Stanojević, šef stručnog štaba FK Partizan, i najavio, od prvog dana po dolasku u Tursku, Parni valjak radi punim kapacitetom, uz maksimalno angažovanje svih njegovih delova.

СТАНОЈЕВИЋ: Захтевне припреме су најбољи начин да се припремимо за наставак сезоне

FOTO: FK Partizan

U toku jučerašnjeg dana, crno-beli su odradili uvodni trening.

„Pripreme kratko traju te smo praktično krenuli iz četvrte brzine i još juče odradili ozbiljan trening snage na kojem i baziramo naše pripreme, dok smo danas odradili interesantan trening agilnosti, eksplozivne snage i srednjeg intenziteta i nastavićemo u tom ritmu“, kaže sportski naučnik, profesor Marko Stojanović.

„Ove pripreme su koncipirane tako da ćemo imati samo visoka opterećenja i utakmice. Utakmice smatramo nižim opterećenjima. Pripreme će biti izuzetno zahtevne, ali je to dobar način da se spremimo za početak sezone“, naglašava Stojanović.

Jutarnji trening je bio podeljen u tri celine. U prvom delu akcenat je bio na razvijanju agilnosti, dok je u uvodno-pripremnom delu rađena vežba čuvanja lopte sa džokerima, uz određeni taktički zahtev. U glavnom delu treninga ekipa je bila podeljena u dve grupe. Jedna grupa je radila na organizaciji završnice napada, dok je uigravanje poslednje linije odbrane bio akcenat u vežbama za drugu grupu.

Crno-beli sutra od 15časova  po lokalnom vremenu igraju prvu kontrolnu utakmicu sa ekipom Zaglebije koju možete uživo pratiti na kanalu Arene Sport i Partizanovom jutjub kanalu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli