HRVAT ĆE IGRATI PROTIV ZVEZDE: Dileme su otklonjene, Mandžukić potpisuje za Milan

Novosti online

17. 01. 2021. u 15:44

MILAN je dobio veliko pojačanje za nastavak sezone. Dres "rosonera" zadužio je hrvatski fudbaler Mario Mandžukić.

ХРВАТ ЋЕ ИГРАТИ ПРОТИВ ЗВЕЗДЕ: Дилеме су отклоњене, Манџукић потписује за Милан

Foto: AP

Italijanski mediji tvrde da je posao završen, saradnja je dogovorena i iskusni napadač će postati član kluba sa "San Sira".

Poznati italijanski novinar Fabricio Romano tvrdi da bi u narednih dva dana trebalo da se obave lekarski pregledi i da nekadašnji igrač Juventus stavio paraf na ugovor sa trenutnim liderom Serije A.

Mandžukić u Milan dolazi kao slobodan igrač, nakon što se u leto prošle godine rastao sa katarskim Al Duhailom. On će do kraja sezone zaraditi 1.500.000 evra, plus bonusi.

Sjajni napadač će imati priliku da odmeri snage sa Crvenom zvezdom u šesnaestini finala Lige Evrope. Prvi meč ovih timova igra se 18. februara na stadionu "Rajko Mitić".

Ovaj 34-godišnjak iz Slavnoskog broda je tokom bogate karijere igrao za Zagreb, Dinamo, Volfsburg, Bajern, Atletiko Madrid, Juventus i već pomenuti Al Duhail.

Za reprezentaciju Hrvatske nastupio je 89 puta, a nema dileme da mu je najveći uspeh sa državnim timom finale Svetskog prvenstva 2018.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk