NAVIJAČI JUVENTUSA IMALI PORUKU ZA MANDŽUKIĆA: Jedan deo posebno će se dopasti navijačima Zvezde!

Novosti online

19. 01. 2021. u 20:36

NAJVATRENIJI navijači Juventusa poslali su zanimljivu poruku Mariju Mandžukiću, hrvatskom napadaču koji je pojačao Milan u januarskom prelaznom roku.

НАВИЈАЧИ ЈУВЕНТУСА ИМАЛИ ПОРУКУ ЗА МАНЏУКИЋА: Један део посебно ће се допасти навијачима Звезде!

Foto: AP

Hrvatski fudbaler se tako vratio u Seriju A gde je nastupao za Juventus pet godina. Navijači mu izbor novog kluba neće oprostiti, ali ga neće ni osuđivati. 

“Marione, uvek ćeš ostati u našim srcima zbog svega što si uradio, zbog svoje strasti i odnosa koji si imao sa svima nama. Voleli smo trud koji si ulagao u svakoj utakmici i strah koji si ulivao protivnicima samo građom. Voleli smo što si odbijao da se smeješ i što si u retkim trenucima to radio”, počinje poruka navijača Juventusa.

Ipak, Milan preti da sa trona skine crno-bele, te je poruka dobila i zaokret, a nema sumnje da će se dopasti navijačima Zvezde. Podsetimo, crveno beli će biti protivnik Milana u Ligi Evrope u februaru. 

“Duga je lista zbog čega smo voleli Mandžukića, ali Marione sada prelazi u Milan i narednih šest meseci će nositi crveno-crni dres. On je profesionalac, hteo je da se vrati u Italiju po svaku cenu i ne možemo da ga osuđujemo, ali će boleti što će igrati protiv nas. Sa 34, 35 godina svašta može da se desi i srećno Marione, nadamo se da ćeš provesti srećnih šest meseci u Italiji ali ti ne želimo ni jednu jedinu pobedu. Ćao, tvoji bjankoneri”, napisali su mu navijači.

Mandžukić će biti deo ekipe koja će se suprotstaviti Zvezdi u šesnaestini finala Lige Evrope, pa će svakako crveno-beli navijati da se želja pristalica Juventusa u drugoj polovini februara i obistini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk