RUBINOVA LEKCIJA PARTIZANU: Rusi razbili crno-bele

Novosti online

21. 01. 2021. u 14:52

FUDBALERI Partizana izgubili su od Rubina iz Kazanja sa 5:2 u drugoj pripremnoj utakmici u Turskoj.

РУБИНОВА ЛЕКЦИЈА ПАРТИЗАНУ: Руси разбили црно-беле

Foto: FK Partizan

Crno-beli su na premijeri u Beleku posle dobre igre nadigrali poljsko Zaglembje 2:1, ali protiv ruske ekipe nije išlo, naročito u odbrani.

Gubili su crno-beli posle prvog dela meča 3:0, pa 4:1, ali su na kraju uspeli da ublaže poraz u duelu sa raspoloženim Rusima.

Katastrofalno je Partizan odigrao prvi deo meča protiv Rubina, koji je posle 45 minuta vodio sa 3:0. Bili su Rusi konkretni i vrlo  efikasni. Mrežu pulena Aleksandar Stanojevića načeo je posle 12 minuta igre Makarov. Postigao je lep gol levom nogom, pošto je smestio loptu u donji levi ugao.

Već u sledećem napadu, Jevtić je pogodio prečku, ali je Rubin u 22. minutu vodio sa 2:0. Jevtić je na kraju zatresao mrežu posle sjajne akcije i brze kontre Rubina. Makarov je bio asistent, pošto je lepo uposlio naturalizovanog Švajcarca, kome nije bilo teško da matira Stevanovića.

Rusi su nastavili da rešetaju. U 38. minutu bilo je 3:0 za Rubin. Despotović je pronašao Kvarataškeliju, a ovaj pogodio drugi ugao gola koji čuva Stevanović.

Imao je Partizan šansu bar da ublaži katastrofu tokom prvog dela, ali je Štulić u 41. minutu poslao loptu preko gola

Natho u 53. minutu pogodio sa bele tačke i smanjio  rezultat na 3:1.Maki Banjak je izborio penal, pošto je u kaznenom prostoru igrao glavom i pogodio visoko podignutu ruku igrača Rubina, a Natho je bio precizan sa bele tačke i smenjio prednost.

Samo minut kasnije poništen je gol Partizana zbog ofsajda, dok je Rubin pet minuta kasnije vratio tri gola prednosti. U 59. minutu Kosarev je postigao sjajan gol za 4:1.

Suma je u 75. minutu opet sa bele tačke smanjio prednost Rusa. Pavlović je  izborio novi penal za Partizan, ali i crveni karton za igrača Rubina. Suma je bio precizan sa bele tačke za 4:2. 

Tačku na meč stavio je Ignjatijev pet minuta pre kraja utakmice, ovog puta su Rusi bili precizni sa bele tačke.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)