REAL VELIKI I U PORAZU: Kraljevski klub nagradio igrače Alkojana

Novosti online

23. 01. 2021. u 11:27

ŠPANSKI kup Kralja i ove sezone doneo je brojna iznenađenja.

РЕАЛ ВЕЛИКИ И У ПОРАЗУ: Краљевски клуб наградио играче Алкојана

FOTO: cdalcoyano.com

Trećeligaš Navalkanero izbacio je Eibar pa će u osmini finala igrati sa prošlosezonskim polufinalistom Granadom.

Kornela nije imala snage za još jednu senzaciju, iako je posle eliminacije madridskog Atletika bila blizu i protiv svog gradskog "rivala" Barselone (poklekla tek posle produžetaka 0:2), ali zato je šok, senzaciju, čudo, napravio Alkojano izbacivanjem madridskog Reala, takođe posle produžetaka 2:1.

Zinedinu Zidanu dodatno se uzdrmala trenerska stolica posle poraza od desetorice trećeligaša, ali kraljevski klub je i u ovom porazu pokazao koliko je veliki!

Dan nakon velike pobede igrače Alkojana na treningu je dočekalo iznenađenje. Kraljevski klub je ispunio obećanje i poslao dresove trećeligašu iz pokrajine Alikante.

Naime, svi igrači Alkojana su pre utakmice otkrili čije dresove bi voleli da dobiju, a dan kasnije želja im je i ispunjena.

- Igrači i osoblje Alkojana žele da se zahvale Real Madridu na velikom poklonu koji su nam poslali - dresovima Reala. Hvala vam - poše u objavi na zvaničnom Fejsbuk nalogu kluba.

Luka Modrić, Karim Benzema i Serhio Ramos bili su najtraženiji sa po tri dresa, Toni Kros je bio želja dvojice igrača Alkojana, a po jednom su zatraženi dresovi golmana Kurtoe, Kazemira, Valverdea i Mendija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk