JOŠ JEDAN ZVEZDAŠ KREĆE VULIĆEVIM STOPAMA: Fiorentina prati mladog napadača?

Novosti online

23. 01. 2021. u 15:22

BIVŠI fudbaler Crvene zvezde Miloš Vulić nedavno se upisao u strelce u dresu Krotonea, a uskoro bi u Seriju "A" sa Marakane mogao da krene još jedan igrač.

ЈОШ ЈЕДАН ЗВЕЗДАШ КРЕЋЕ ВУЛИЋЕВИМ СТОПАМА: Фиорентина прати младог нападача?

Foto: EPA-EFE/CARMELO IMBESI

Vulićev menadžer Ivica Pavlović je medijima u Italiji nahvalio i preporučio Mateju Bačanina koji bi navodno mogao da pojača Fiorentinu.

- Ne samo za Fjorentinu, već za sve druge timove. Njegovo ime je Mateja Bačanin, rođen je 2003. godine i igra za Crvenu zvezdu. On je povučeni napadač, stilom igre mnogo podseća na Lautara Martineza – rekao je Pavlović za portal Fiorentina.it.

Viola i Krotone igraju u subotu (20.45) u 19. kolu Serije A, pa se očekuje da Vulić ponovo bude u centru pažnje.

-  Momak uživa i veoma je srećan u Krotoneu. Pričali smo posle pobede nad Beneventom, ali i pre tog meča, kada sam mu predvideo da će da postigne gol. Bila je to dupla sreća, jer on je dao gol, a Krotone pobedio. Vulić je ozbiljan momak, a ako pogledate njegov CV, videćete da je uvek igrao u prethodnih pet sezona. Nisam imao sumnje da će da uspe u Krotoneu – istakao je Pavlović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S