SRPSKO VEČE U BUNDESLIGI: Kostiću asistencija i gol, Jović ponovo strelac! Poraz Leverkuzena i Štutgarta

Novosti online

23. 01. 2021. u 17:28

RAPSODIJA u timu Ajntrahta viđena je na gostovanju Armeniji Bilefeld gde je tim iz Frankfurta uspeo da ubedljivo slavi uz gol Kostića i Jovića.

СРПСКО ВЕЧЕ У БУНДЕСЛИГИ: Костићу асистенција и гол, Јовић поново стрелац! Пораз Леверкузена и Штутгарта

FOTO: EPA

Nije uspeo Bilefeld da napravi podvig. Od 25. minuta krenula je igra gostiju. Anderson Silva je bio strelac. Dva minuta kasnije Junes je proigrao Filipa Kostića nakon kornera, a Srbin je sa blizu 30 metara poslao loptu u mrežu. 

Potom je u 33. minutu spustio loptu nakon odbitka Andersonu Silvi za 3:0. Kordova je u 36. minutu uspeo da smanji zaostatak, na poluvreme se otišlo rezultatom 3:1. 

Nastavila je da se ruši igra domaćina kao kula od karata. Prvo je Nilson postigao auto-gol u 51. minutu. 

U 66. minutu na teren je ušao Luka Jović, Dobio je Srbin dobru loptu u 75. minutu u srcu šesnaesterca i tako postigao treći gol u dva meča za Ajntraht

Augzburg je slavio protiv Union Berlina 2:1. Nidelehner je u 17. minutu doneo prednost domaćinu. Za poravnanje rezultata pobrinuo se Ingvarsten u 25. minutu, a Niderlehner u 47. postavlja konačnih 2:1. Imao je Ingvarsten priliku sa bele tačke da poravna u 56. minutu, ali je promašio gol. 

Bajer Leverkuzen je dočekao Volfsburg, a gosti su slavili "minimalcem" 1:0. Jedini gol postigao je Baku u 35. minutu. 

Frajburg je dočekao Štutgart. Poveli su gosti u 7. minutu duela. Sedam minuta kasnije poravnao je Demirović, a konačnih 2:1. postavio je Jeong Vu-Jong. Priliku da gostima donese bod imao je Gonzales u 45. minutu sa penala, ali je bio neprecizan. 

Prštalo je od golova i na duelu Majnca i Lajpciga. Slavio je domaćin rezultatom 3:2, a gosti su u dva navrata vodili. Adams je "bikovima" doneo prednost u 15. Minutu.

Izdjednačio je Niakate u 24. Halsenberg šest minuta kasnije uspeva da ponovo Lajpcigu donese vođstvo, a drugim kolom Niakatea Majnc dolazi do poravnanja u 35. minutu. Konačnih 3:1 postavio je Barero u 50. minutu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S