PROBLEM ZA STANOJEVIĆA: Kraj priprema za Stevanovića

Novosti online

24. 01. 2021. u 16:19

GOLMAN ekipe Partizana Nemanja Stevanović će pre vremena završiti pripreme, napustiti Tursku i vratiti se za Beograd kako bi nastavio lečenje ramena povređenog tokom treninga u subotu veče.

ПРОБЛЕМ ЗА СТАНОЈЕВИЋА: Крај припрема за Стевановића

foto: FK Partizan

Stevanović bi u ponedeljak trebalo iz Antalije da se zaputi ka Srbiji, kako bi ga ovdašnji stručnjaci podvrgli dodatnim ispitivanjima i procenili u kakvom je stanju rame koje mu je ispalo prilikom jedne rutinske intervencije.

U ovakvim slučajevima sumnja se na oštećenje ligamenata, a da bi se postavila dijagnoza potrebno je najpre da splasne otok koji se pojavio prilikom ispadanja ramena iz ležišta. Jasno je da u takvim okolnostima nema razloga da Lozničanin ostaje sa ekipom, pa će već u ponedeljak biti u Beogradu.

To je svakako problem za trenera Aleksandra Stanojevića koji je ostao bez uzdanice na golu, a u ponedeljak crno-beli igraju treći kontrolni susret u antalijskoj regiji. Posle poljskog Zaglebja i ruskog Rubina, rival će im biti ukrajinska Desna, a u četvrtak je planiran dupli program: pre podne okršaj sa beloruski Ruh iz Bresta, popodne makedonski Sileks.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S