SALAH NEDOVOLJAN PROTIV MANČESTERA: Junajted eliminisao Liverpul iz FA kupa

Novosti online

24. 01. 2021. u 20:15

FUDBALERI Mančester junajteda plasirali su se u petu rundu FA kupa, pošto su kao domaćini savladali velikog rivala Liverpul sa 3:2.

САЛАХ НЕДОВОЉАН ПРОТИВ МАНЧЕСТЕРА: Јунајтед елиминисао Ливерпул из ФА купа

FOTO: AP/Tanjug

Golove za crvene đavole postigli su Mejson Grrinvud u 26, Markus Rašford u 48. i Bruno u 78. minutu utakmice, dok je oba gola za redse postigao Mohamed Salah, prvi u 18, drugi u 58. minutu susreta pred praznim tribinama Old Traforda.

Mečevi osmine finala na programu su 10. februara, a protivnik Junajtedu biće Vest hem koji je lako izašao na kraj sa Dokasterom 4:0.

Mejson Grinvud proslavlja prvi gol na meču FOTO: AP/Tanjug

Ovo je bio drugi susret istih ekipa u samo nedelju dana, pošto su prošle nedelje u okviru Premijer lige u Liverpulu odigrali meč bez golova.

Da ima košmarnu sezonu potvrdio je Arsenal koji je juče eliminisan od Sautemptona, posle poraza od 1:0 na Sent Merisu.

Danas su favoriti, bar rezultatski, dobro odradili posao. Čelsi je posle nešto muke savladao Luton taun sa 3:1, Lester je okrenuo Brentford na snegom pokrivenom terenu u zapadnom Londonu istim rezultatom, a Bernli je sa 3:0 potopio Mitrovićev Fulam na Krejven kotidžu.

Srpski reprezentativac je igrao svih 90 minuta, ali nije mogao da pomogne ekipi.

Kasnije počinje utakmica Everton - Šefild venzdej, sutra Vikom dočekuje Totenhem, a petu rundu zatvaraju Burmaut i Krouli taun u utorak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!