DOMINIKANSKA REPUBLIKA - SRBIJA: Nula od igre "nula" i na semaforu!

A. Ilić

25. 01. 2021. u 21:47 >> 23:59

FUDBALERI Srbije odigrali su prijateljski duel protiv Dominikanske republike bez golova (0:0)

ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА - СРБИЈА: Нула од игре нула и на семафору!

FOTO: FSS

Ništa drugačija utakmica od one na koju su nas reprezentativci naše države u proteklim godinama navikli. 

Imala je Srbija kontrolu lopte, i posed na svojoj strani, ali kada trebalo sprovesti završnicu kao da su se odsekle noge našim superligaškim reprezentativcima. 

S obzirom da naša reprezentacija po prvi put igra u ovakvom sastavu koji smo večeras imali priliku da vidimo u nekoliko navrata to je i došlo do izražaja. 

Srbija naredni meč igra protiv Paname 29. januara jedan čas posle ponoći.

DOMINIKANSKA REPUBLIKA - SRBIJA 0:0 (0:0)

Stadion: Olimpiko Feliks Sančez (Santo Domingo)

Igra se bez prisustva publike

DOMINIKANSKA REPUBLIKA: Dijaz - De la Kruz, De Lukas, Boskolo, Rejes - Modesta - Pinede, Lavernj (od 68. Nunjez), Eredija (od 50. Rudof), Azkona - Romero (od 68. Lorenco)

SRBIJA: Petrović -  Petrović - Vlalukin (od 46. Aksentijević), Veselinović, Mićević, Urošević - Pejić, Tufegdžić (od 46. Čović), Nišić (od 86. Busnić), Vukadinović (od 71. Aleksić), Birmančević - Lukić (od 46. Makarić)

KRAJ MEČA 

94. MINUT - Kontra sa druge strane, odlično reaguje Nikola Stevanović. 

92. MINUT - Nova prilika za Srbiju. Prekid sa dvadesetak metara izveo je Urošević, odbranili su se ponovo domaći, a potom Veselinoviću lopta beži u aut. 

90. MINUT - Nakon prekida Birmančević šalje do Busnića koji ne uspeva da iznenadi Dijaza. Meč je produžen četiri minuta. 

88. MINUT - Birmančević dosta opasan po levoj strani, pokušao je da uposli Makarića, ali je odbrana reagovala ispred napadača Radnika. 

85. MINUT - Pad Modesta, fudbaler Dominikanske republike u gotovo svakom drugom napadu završi na zemlji, sada ga je medicinsko osoblje iznelo sa terena. 

82. MINUT - VELIKA PRILIKA za Srbiju, probao je Veljko Birmančević da proigra Kostu Aleksića, koji sa nekoliko metara pogađa spoljni deo mreže. 

78. MINUT - Dosta promena načinio je Ilija Stolica kada je igrački kadar u pitanju, ali to nije promenilo stanje na terenu, igrači Srbije imaju loptu, nedostaje završni čin. 

69. MINUT - Došlo je do čarki igrača oba tima. nervozni su fudbaleri zbog nešto grubije igre. Nedugo potom usledio je mini odmor za osveženje fudbalera... 

67. MINUT - Antonio Natalući je pokušao slalomom da prođe između nekoliko igrača Srbije, zautavili su ga Urošević i Nikola Stevanović. 

61. MINUT - Jedan od retkih pokušaja domaćina. Sa velike distance oprobao se Rudof, lak plen za Petrovića. 

53. MINUT - Izvela je Srbija nekoliko kornera, a svaki centaršut Birmančevića završavao se dobrom reakcijom odbrane domaćina. Nakon jednog od njih usledio je kontranapad domaćina 

50. MINUT - Novi prekid za Srbiju. Ubacio je iz kornera Birmančević, ponovo dobro reaguje golman domaćina. 

47. MINUT - Birmančević je imao priliku nakon prekida, sa dvadesetak metara šutirao je pravo u ruke Dijazu. 

KRAJ PRVOG POLUVREMENA


45. MINUT - Kombinuju Birmančević i Nišić, novi korner za Srbiju. 

43. MINUT - Dva puta pretio je Jovan Nišić, dobro reaguje odbrana, probali su potom naši fudbaleri iz kornera, odlično se brani domaćin. Lopta sada gotovo sve vreme u nogama naših fudbalera. 

38. MINUT - Žuti karton za Veselinovića. Iz prekida je pretio domaćin, odlično reaguje Petrović na udarac Karlosa Eredije 

30. MINUT - Srbija ima posed lopte, kontrolišu igru naši fudbaleri, ali promene rezultata za sada nema. Odlično igra Vukadinović, u dosadašnjem toku meča deluje najspremnije.

FOTO: FSS/Tviter

20. MINUT - Vukadinović je dobio loptu na desnom boku i odmah je poslao ka Lukiću. Domaći igrači su intervenisali. Pritisak Srbije, ali za sada bez rezultata. 

14. MINUT - Birmančević je odlično kontrolisao loptu u kaznenom prostoru rivala, a onda je gađao bliži ugao. Ipak, Dijaz je bio dobro postavljen i zaustavio mu je udarac.

10. MINUT - SRBIJI PONIŠTEN GOL  Miljan Vukadinović je iskoristio prostor u šesnaestercu, nakon 10. minuta zatresao je mrežu. Proigrao ga je Tufegdžić, a fudbaler Vojvodine prevario je čuvara i poslao loptu u gol, ali zbog ofsajda je pogodak poništen! 

7. MINUT - Odlična prilika za domaćina. Dorni Romero je uzeo loptu Mićoviću i Veselinoviću kod kojih je bio vidljiv nedostatak komunikacije, Romero šutira kraj gola. 

5. MINUT - Srbija ima početnu inicijativu, što je očekivano, ali uvodni minuti meča prolaze u početnom ispitivanju snaga. 

FOTO: FSS/Tviter

1. MINUT - Prvi napad ima Srbija 

UTAKMICA JE POČELA

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!