VOJVODINA PRIVODI KRAJU PRIPREME: Još Grozni, pa kući

S.B.

26. 01. 2021. u 20:45

FUDBALERI Vojvodine otkazali su kontrolnu utakmicu sa omladincima moskovske Lokomotive, koju je trebalo da odigraju sutra u okviru priprema u turskom letovalištu Belek, ali će zato prekosutra da se odmere sa ruskim premijerligašem, Ahmatom iz Groznog.

ВОЈВОДИНА ПРИВОДИ КРАЈУ ПРИПРЕМЕ: Још Грозни, па кући

Foto J. Grujić

Novosađani su u prethodne četiri prijateljske utakmice, na kojima su šansu dobili svi igrači, zabeležili dva remija, poraz i pobedu uz postignutih pet i primljenih osam pogodaka.

- Plan je bio da u dve utakmice za dva dana na delu vidimo dve postave. Međutim, trojica igrača su sa reprezentacijom Srbije, nekolicina oseća laganije povrede i ne želimo da rizikujemo da se neko ozbiljnije povredi. Zato je šef trener Nenad Lalatović odlučio da odigramo još jedan meč. Dan kasnije, u petak 29. januara se vraćamo u Novi Sad - potvrdio je u telefonskom razgovoru Milan Kosanović, sportski direktor Vojvodine.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S