TEŽAK POSAO PRED CRVENO-BELIMA: Omladinci Zvezde saznali rivala u Ligi šampiona

Novosti online

27. 01. 2021. u 14:41

MLADI fudbaleri Crvene zvezde u prvom kolu Omladinske Lige šampiona igraće protiv francuske ekipe Anže.

ТЕЖАК ПОСАО ПРЕД ЦРВЕНО-БЕЛИМА: Омладинци Звезде сазнали ривала у Лиги шампиона

Foto: N. Paraušić

Kako se navodi na sajtu kluba, dečaci rođeni 2003. godine, koje sa klupe predvodi Marko Neđić, utakmicu protiv Anžera igraće 2. ili 3. marta u Francuskoj.

Liga šampiona za mlade i ove godine je podeljena na dva dela - na stazu osvajača liga i stazu Lige šampiona, ali ovog puta se u oba dela igra po nokaut sistemu.

Ekipe će moći da se ukrste tek u trećem kolu, tačnije u osmini finala, što znači da Zvezdini omaldinici moraju da eliminišu dva protivnika da bi stigli do toga, a igra se po jedna utakmica.

Deluje da crveno-beli nisu mogli gore da prođu, pošto je Anže pre prekida prvenstva Francuske za igrače do 19 godina bio prvi u tamošnjem šampionatu.

Zapratite Novosti sport na Fejsubku

(Tanjug)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TADA JOJ JE LUPIO ŠAMAR: Rada Živković i Bata Živojinović su bili kumovi, ali su se zbog jedne situacije žustro posvađali