FUDBALERI SRBIJE ZAVRŠAVAJU MINI TURNEJU: Meč u Panami Labudova pesma

N. I.

27. 01. 2021. u 17:38

KAO u labudovoj pesmi, tako će i fudbaleri Srbije sastavljeni od superligaških snaga da istrče na megdan Panami.

ФУДБАЛЕРИ СРБИЈЕ ЗАВРШАВАЈУ МИНИ ТУРНЕЈУ: Меч у Панами Лабудова песма

EPA-EFE/Orlando Barria

Na brzinu sastavljeni, nedovoljno uigrani izabranici Ilije Stolice, otišli su na dalek put, na kojem su najpre odigrali bledu partiju protiv Dominikanske Republike (0:0), a u noći između četvrtka i petka u jedan sat iza ponoći "orlovi" će u nekoj vrsti "labudove" pesme da odigraju duel u Panama Sitiju.

Ovo je najverovatnije poslednji put da su ovi igrači obukli dres Srbije. Moći će da se pokolenjima pohvale da su igrali za A tim, a na stručnom štabu je da pripremi ekipu koja ne sme da se obruka protiv Paname.

- Svi momci se osećaju privilegovano što im se eto na ovaj način ukazala jedinstvena prilika u karijeri da nose dres Srbije. Svesni smo da se to posle ove turneje možda više nikada neće dogoditi. Sjajno iskustvo. Svi smo zahvalni na pozivu, kao i Fudbalskom savezu koji se izborio da ovu turneju organizuje na najbolji mogući način. Ostaje da popravimo utisak protiv Paname i da se koliko god je moguće potrudimo da se vratimo u Srbiju sa bar jednom pobedom - rekao je kapiten orlova na ovoj mini-turneji Slobodan Urošević.

Zanimljivo je da su se Srbija i Panama do sada sastale samo jednom, u maju 2014, na prijateljskom meču u SAD. Tada je remijem (1:1) obeležen kratak selektorski staž Ljubinka Drulovića. Strelac vodećeg gola bio je kapiten Ivanović u 70. od 105 mečeva za Srbiju.

- Igramo protiv mnogo jače selekcije od Dominikanske Republike. Momci su se zaista teško privikli na vremensku i temperaturnu razliku. Želimo da popravimo utisak u odnosu na prvi meč i verujem da ćemo pokazati kvalitet - optimista je selektor Stolica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)