U ZLATANOVOM SVETU NEMA MESTA ZA RASIZAM: Šveđanin poslao jasnu poruku

Novosti online

27. 01. 2021. u 20:48

Milanski derbi u četvrtfinalu Kupa Italije doneo je pregršt uzbuđenja i potvrdio da se na Apeninskom poluostrvu ponovo igra fudbal iz najboljih dana Kalča

У ЗЛАТАНОВОМ СВЕТУ НЕМА МЕСТА ЗА РАСИЗАМ: Швеђанин послао јасну поруку

Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Uzavrele strasti probuđenih giganata kulminirale su kroz sukob dvojice verovatno i najtemperamentnijih aktera susreta - Zlatana Ibrahimovića i Romelua Lukakua.

Konflikt na ivici fizičkog sukoba završio se pretnjama i teškim rečima, a koškanje dvojice napadača aktuelna je tema i dan nakon susreta.

Šveđanin je navodno Lukakuu dobacio: "Idi radi svoja vudu sr***. Ti mali magarče", što je deo javnosti okarakterisao kao rasizam i inicirao reakciju napadača Milana.

- U Zlatanovom svetu nema mesta za rasizam. Svi smo jedna rasa, svi smo jednaki! Svi smo igrači – neki su bolji od drugih - napisao je Ibrahimović na svom Tviteru.

Podsetimo, oba igrača kažnjena su žutim kartonom, a posle druge javne opomene koju je Ibrahimović zaradio u 58. minutu, Milan je ostao sa igračem manje što su naplatili Lukaku i Eriksen.

(BLIC) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S