TERZIĆ ODGOVORIO STANOJEVIĆU: Iznanađen sam njegovim izjavama, skroz je promašio temu

Novosti online

29. 01. 2021. u 09:54

TRENER Partizana Aleksandar Stanojević burno je reagovao na odluku čelnika FSS-a da igrači iz EU ne budu strani u Superligi Srbije. Povodom toga se oglasio generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

ТЕРЗИЋ ОДГОВОРИО СТАНОЈЕВИЋУ: Изнанађен сам његовим изјавама, скроз је промашио тему

FOTO: M. Vukadinović

Saopštenje Terzića prenosimo u celosti.

- Iznenađen sam izjavama Saleta Stanojevića i njegovim pominjanjem Crvene zvezde. Iskreno ga cenim i kao trenera i kao čoveka, ali je skroz promašio temu. Tretiranje igrača iz EU kao domaćih igrača u ovom trenutku uopšte nije tema u Crvenoj zvezdi. Naš klub je protiv toga da se menjaju pravila u sred sezone. U FSS sede ozbiljni i odgovorni ljudi i verujem da razmišljaju na isti način. Direktor reprezentacije Matijašević je izjavio da FSS ima obavezu da usaglasi svoje propise sa višim propisima, a to je potpisan sporazum o stabilizaciji i pridruživanju EU i da to treba uraditi u narednom periodu. Ne verujem da je mislio na ovaj trenutak u polusezoni. Možda da bude tema u narednim danima, a da važi od juna. Saletu Stanojeviću želim sve najbolje i javno mu se zahvaljujem na sportskoj i fer izjavi da je Crvena zvezda zasluženo prva sa devet bodova prednosti i u tom pravcu treba i da nastavi - rekao je Terzić.

Ostaje da se vidi šta će biti od svega, ali trener Partizana je bio jako besan.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!