TREĆA RUSKA LIGA JE FUDBALSKI UFC: FK Kamaz pozvao Habiba da im pomogne u borbi za drugu ligu

Novosti online

29. 01. 2021. u 16:39

NEKADAŠNjI polufinalista Intertoto kupa, FK Kamaz koji sada nastupa u trećem razredu ruskog fudbala, ponudio je ugovor Habibu Nurmagomedovu, a kao motivaciju bivšem svetskom šampionu naveli su da je PFL (liga u kojoj nastupaju) fudbalska verzija UFC-a!

ТРЕЋА РУСКА ЛИГА ЈЕ ФУДБАЛСКИ УФЦ: ФК Камаз позвао Хабиба да им помогне у борби за другу лигу

Foto: Printskrin

- Nudimo ti šansu da debituješ kao fudbaler u našem timu. Mnogo je razloga za to. PFL je fudbalski UFC. Primer je bivši hokejaš Akbarsa, Artem Lukojanov, koji je po okončanju hokejaške karijere zaigrao za nas. U svakom meču idemo na pobedu jer smo ambiciozni a osnovni cilj je plasman u Drugu ligu. Pridruži nam se trening kampu od 12. februara do 5. marta u Novorosijsku - poručili su iz ruskog kluba Habibu.

Bivši UFC šampiion pre dve nedelje je učestvovaio u egzibicionom meču u dubaiju gde je pokazao zavidno fudbalsko znanje, a ostvarila mu se i žlja da upozna svog omiljenog igrača iz dezinjstva Klarensa Sedorfa.

- Pripremam se za fudbalski debi. Slobodan sam igrač i čekam ponude - oglasio se i dagestanski orao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk