NI PROTIV PANAME NISMO POSTIGLI POGODAK "Orlovi" od nule do nule

Novosti online

29. 01. 2021. u 18:06

DVE nule na egzotičnoj "ekskurziji" superligaške reprezentacije nije rezultat koji bi mogao da se podvede pod kategoriju očekivanih.

НИ ПРОТИВ ПАНАМЕ НИСМО ПОСТИГЛИ ПОГОДАК Орлови од нуле до нуле

FOTO: FSS

 Naročito, ako se uzme u obzir "krompir" protiv Dominikanske Republike (0:0) čiji je renome daleko ispod ozbiljnog. Isto je bilo u noći između četvrtka i petka sa Panamom (0:0) i deluje da bi barem neki postignut gol protiv fudbalskih "liliputanaca" poslužio da se stvori bilo kakav dobar utisak o selekciji probranoj iz timova iz srpskog šampionata.

Prema rečima Ilije Stolice, vođe ekspedicije, fizička sprema i igranje po specifičnim uslovima u Centralnoj Americi su imali najveći uticaj na to da se "orlovi" vrate bez ispaljenog metka u svoje klubove.

- Čestitam svim igračima na debiju za A reprezentaciju. Ispunili smo dve najvažnije stvari, svi su debitovali i niko se nije povredio u datim okolnostima. U utakmici protiv Paname, ozbiljnijeg protivnika, ostavili smo daleko bolji utisak u svim aspektima u odnosu na prvi meč.

Momci su napravili nadljudski napor da odigraju u veoma teškim vremenskim uslovima.

- Nekima je juče bila prva utakmica posle više od mesec dana, a većini druga. Utisak je da je utakmica više ličila na takmičarsku nego na prijateljsku. Ostaje žal što nismo postigli neki gol, i ostvarili pobede jer mislim da su je momci i odnosom i kvalitetom potpuno zaslužili - rekao je Stolica za "Novosti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)