BESPRAMNO: Dok je on igrao za Juventus lopovi mu opljačkali dom

Novosti online

30. 01. 2021. u 13:24 >> 13:25

KRADLjIVCI su iskoristili činjenicu da mu je prazan dom, te su mu pokrali dom.

БЕСПРАМНО: Док је он играо за Јувентус лопови му опљачкали дом

FOTO: EPA

Po pisanju Italijannskih medija lopovi su u četvrtak opljačkali američkog fudbalera Juventusa Venstona Mekenija. Sve to dok je igrao u Kupu Italije protiv Spala 

Prema navodima incident se dogodio u sredu uveče u Torinu u toku utakmice  koju je šampion Juventus dobio ubedljivim rezultatom 4:0.

Pljačkaši su dobro isplanirali pljačku znajući da će u tom trenutku njegov dom biti prazan, a pre same "akcije" dugo su ga pratili kako bi upoznali njegovu rutinu. 

Kako se navodi u policijskom izveštaju, lopovi su provalili kroz prozor kupatila i iz kuće odneli dizajnersku odeću, čizme i druge vredne predmete.

To je poslednja u nizu kućnih pljački u Italiji u kojima su na meti bili bogati fudbaleri, uključujući najpoznatijeg igrača Fiorentine francuskog internacionalca Franka Riberija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)