EPILOG NEREDA U MARSEJU: Stotine hiljada evra štete, 25 uhapšenih i jedan fudbaler pogođen letećim projektilom

Novosti online

30. 01. 2021. u 22:37

KAO što se i očekivalo posle nemilih scena u toku dana, utakmica između Olimpika i Rena koja je večeras trebalo da bude odigrana u Marselju odložena je, a epilog svega je 25 uhapšenih huligana.

ЕПИЛОГ НЕРЕДА У МАРСЕЈУ: Стотине хиљада евра штете, 25 ухапшених и један фудбалер погођен летећим пројектилом

FOTO: Tviter

Navijači su zapalili drvo na ulazu u trening-kamp Olympika, a bakljama i petardama zasipali su kapiju na ulazu, ispisali su grad i stadion pogrdnim porukama na račun igrača i posefno predsednika kluba od koga traže ostavku...

Najgore je ipak prošao štoper Alvaro koga su, kad je pokušao da ih smiri, pogodili u leđa projektilom. Srećom, Španac nije ozbiljnije povređen, ali je kao i ostali iz kluba u šoku posle svega što se desilo.

- Došao sam u Olimpik zbog njegove istorije i strasti koju navijači imaju prema klubu. Ovo je divan grad u kome svi vole ovaj klub, ali ovo što se danas desilo ne sme više da se ponovi - rekao je Alvaro.

Klub je izdao saopštenje u kome osuđuje ponašanje nekoliko stotina neodgovornih ultrasa koji su naneli veliku materijalnu štetu u gradu od nekoliko stotina hiljada evra. Najavljuju se i tužbe.

- Tristo zaposlenih u klubu danas je u šoku zbog ekolicine kavgadžija koji sebe nazivaj unavijačima a zapravo su huligani koji uništavaju imovinu i prete igračima i zaposlenima u klubu. tome se mora stati na kraj i žestoko ih kazniti - rekao je predsednik kluba Ejro.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli