PREMIJER LIGA: Prva pobeda Tuhela, Lids šokirao Lisice

Novosti online

31. 01. 2021. u 17:30

ZAVRŠENE su prve dve utakmice nedeljnog programa u Premijer ligi. U prvoj je očekivano Čelsi sa 2:0 savladao ekipu Barnlija, ali je zato u drugoj došlo do velikog iznenađenja pošto su fudbaleri Lidsa nadigrali i rezultatski (3:1) i u svakom drugom smislu domaći Lester siti.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА: Прва победа Тухела, Лидс шокирао Лисице

Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Bio je ovo prvi trijumf novog menadžera Čelsija Tomasa Tuhela na klupi plavaca. Strelci su bili Acpilikueta u 40. i MArkos Alonso u 84. minutu za trijumf kojim se Čelsi bodovno izjednačio sa Totenhemom i Evertonom, mada ima dva meča više od ovih ekipa.

Lester je zabeležio peti poraz pred svojim navijačima ove sezone. Da se u Premijer ligi računaju samo rezultati sa gostovanja lisice bi bile druge na tabeli, ovako predstoji im grčevita borba za Ligu šampiona, a izgleda ipak da je Liga Evrope realnija za četu Brendana Rodžersa.

Barns je doneo vođstvo "lisicama" u 13. minutu, ali samo dva minuta kasnije izjednačio je Dalas. Bamford je u 70. minutu preokrenuo, a najlepši gol na utakmici vien je u 85. minutu kad je Harison posle briljantne kontre Lidsa postavio konačnih 1:3.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk