LOŠE VESTI ZA CRNO-BELE: Golman Partizana mora na operacija

Novosti online

01. 02. 2021. u 15:24

GOLMAN Partizana Nemanja Stevanović, posle povrede koju je zadobio na jednom od treninga tokom priprema u turskom Beleku, moraće na operaciju ramena, saopštili su danas crno-beli.

ЛОШЕ ВЕСТИ ЗА ЦРНО-БЕЛЕ: Голман Партизана мора на операција

foto: FK Partizan

- Koliko mi je teško zaista samo ja znam. Kao da me je poterao neki maler. Ali, ako je moralo da se desi - moralo je, nema druge. Nezgodno sam rotirao ruku na treningu i "ispalo" mi je rame. Naša medicinska služba ga je odmah vratila na mesto. Imao sam otok, bol, ali sam se potajno nadao da neću morati na operaciju, jer mi se to već ranije dešavalo - rekao je Stevanović za klupski sajt.

On se vratio u Beograd pet dana ranije pre povratka ekipe, gde je sa klupskim doktorom Seadom Malićevićem uradio sve snimke.

- Konsultovali smo se sa čuvenim ortopedom Vladanom Stevanovićem i došli smo do onoga što smo najmanje želeli, a to je operacija. Kao i ceo tim, radio sam odmah po dolasku u Beograd test na Kovid-19 i negativan sam. Tako da ćemo vrlo brzo znati kada idem na operaciju. Rođeni sam borac, tako da ću dati svaki atom snage da se vratim na teren. U međuvremenu ću bodriti svoje drugove da nastave niz pobeda i borbu za titulu. Verujem u njih i znam da su čuda moguća, ako svi verujemo - zaključio je Stevanović.

Podsetimo, Partizan u subotu u 20. kolu Superlige Srbije dočekuje Napredak.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Tanjug)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S